No comments yet

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ καιρός για ΠΑΡΑΤΑΞΗ για ΜΑΧΗ Προφητικό Μήνυμα

Το pdf με τις σημειώσεις και τα εδάφια:
https://drive.google.com/file/d/1Jls0D7RdNeG5DswWg9LQVGV57plcr6tF/view?usp=sharing
————————————————-

Προφητικό Μήνυμα από Γιώργο Ε Μαρκάκη, που δόθηκε την Παρ. 1 Οκτ. 2021 στη διαδικτυακή Συνάντηση Κοινωνίας & Προσευής της Αποστολικής Διακονίας Σαλόμ. Περιέχει βιβλικό μάθημα που αφορά τη συμπαράταξη, συνεργασία και συμφωνία των πιστών σε προσευχή και πνευματικό πόλεμο στα επουράνια, με στόχο την αντίσταση στα έργα του διαβόλου, και την εξάπλωση του Φωτός του Θεού και της Βασιλείας των Ουρανών. Στο μάθημα γίνεται μελέτη της κλήσης του Θεού οι πιστοί να συμβαδίζουν σαν σε ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΧΗΣ όπως οι δυνατοί πολεμιστές του Ισραήλ.
————————————————-
Ακολουθεί ο λόγος της Χριστίνας που ήταν η απόλυτη συμμαρτυρία, καθώς είχε λάβει σημεία κλειδί όμοια με την προφητική διδασκαλία που είχα (ΓΕΜ) ετοιμάσει για τη Συνάντηση. Στη συνέχεια ακολουθεί ο λόγος του Αλέξανδρου Ζαχαράτου που είναι επίσης συμμαρτυρία για το κάλεσμα του Κυρίου για αυτό τον καιρό.

Ειρήνη-Χριστίνα: Απο τις 26/9 που ήμουν μπροστά στον Κύριο, ειχαν έρθει κάποια λόγια στο στόμα μου και τα είπα τουλάχιστον 2 φορές «σαλπίστε σάλπιγγα στη Σιών, σαλπίστε για νεομηνία, σαλπίστε όλοι οι δικοί Του, η ημέρα του Κυρίου ήρθε» και ειχα μια εικόνα με τους δικούς Του να ειναι σε βουνά και να Τον δοξάζουν. (Μου έκανε εντύπωση που τα ειπα αυτά απο τις 26. Ήταν η 7η ημέρα της Σκηνοπηγίας).

Αισθάνθηκα για τη λέξη «νεομηνία» οτι ειναι μεν για τον μήνα που έρχονταν, Οκτώβριο, αλλά οτι δεν θα περιοριστεί σε αυτόν -ημερολογιακά- , οτι ειναι σαν ενας “πνευματικός μήνας”=μια νέα πνευματική εποχή μεγαλύτερη» η εποχή της φανέρωσής Του. Η λέξη φανέρωση ήταν το επίκεντρο μέσα μου. Και τις επόμενες μέρες. Οτι ο Θεός θα φανερώσει τον εαυτό Του (ενώ ο οίκος του τον δοξάζει και υψώνεται το βουνό Του), οτι θα φανερωθεί και ως Ζωντανή Παρουσία, και μέσα απο διανομές του Πνεύματος , και απο απαντήσεις σε σημαντικές προσευχές.

Σήμερα ενω ειχα ώρα μπροστά στον Θεό, πήγε το μάτι μου στην ώρα και ήταν 2:02 , ένιωσα να δω στον Ησαΐα 2:02 και μιλούσε για το βουνό Του, (ως το 5 που το διάβασα ένιωσα να μου μίλησε για αυτο το καιρό, και πως θα γνωρίσουν πολλοί την εμπειρία του δικού του βουνού που δεν το ειχαν γνωρίσει πρίν) και βλέποντας στη σημερινή προσευχή σας που είπατε κι εσείς να φανερωθεί η δική Του Παρουσία ένιωσα ακόμα μια βεβαίωση. Συνοπτικά με μια πρόταση όλων αυτών θα το έλεγα, «Φανέρωση του Θεού και του χεριού του, μέσα απο την εξύψωση του βουνού Του απο τον οίκο Του».

Αλέξανδρος: “Ήρθε η ώρα να σε μάθω πως να πολεμάς. Ήρθε η ώρα της μαθητείας. Θα μαθεις απο το Λιοντάρι για να γινεις Λιοντάρι. Θα εχεις καρδια προβατου. Αλλα και θαρραλέου πολεμιστή. (Λιονταριού) ειδα ενα βελος να χτυπαει στο κεντρο ενος στοχου. Προετοιμασία στρατιώτη. Μαθε απο εμενα πως να πολεμας. Και δεν θα χασεις ποτε. Να εισαι σοφος και να εχεις θάρρος. Ποτε μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου. Και ποτε μην επιστηριζεσαι στον εαυτο σου…

Βρυχήθηκε και εγινε μερα. Μου λεει ελα ξεκιναει η μαχη. Εγω σκεφτηκα μα δεν ειμαι ετοιμος. (Ηξερε τις σκεψεις μου) και μου λεει, η μαχη ξεκιναει την ημερα της προετοιμασιας σου. Θα νικας μονο οσο προετοιμαζεσαι να νικας. Η νικη σου θα ειναι μονο οση η προετοιμασια σου. Και θα λαβεις μονο οσα χωραει το καλαθι σου για να χωρεσεις. Η αρχη ειναι παντα δυσκολη. Αλλα μετα θα μεταμορφωνεσαι ολο και περισσοτερο.! Υπομονη… δεν νικαει παντα ο δυνατοτερος αλλα ο πιο επίμονος, στο βασιλειο μου καποια πραγματα λειτουργουν αλλιως…

Ειδα να χτιζω θυσιαστήριο και ακουσα τον Κυριο να Λεει, εδω θα βαλεις οτι σου κοστιζει… στο θυσιαστήριο ειδα διαφορα… Αλλα ακουσα τον Κυριο να μου λεει… Τα ονειρα σου θελω… Θελω να μου δωσεις, να καψεις τα ονειρα σου θελω να θυσιασεις τα ονειρα σου… Να τα αφησεις πισω ολα και να με ακολουθησεις… Δεν υπαρχει κατι περισσοτερο ή λιγοτερο σημαντικο στην βασιλεια μου. Μια πετρα αν αφαιρεσεις απο ενα οικοδομημα θα γκρεμιστει ολοκληρο το οίκημα.”

Post a comment