No comments yet

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ είναι ο καιρός της Εκκλησίας για την εξάπλωση του Ευαγγελίου

Ο Φεβρουάριος 2021 ήταν τελικά ένας μήνας προσδιορισμένος για διάνοιξη σε διάφορα επίπεδα. Την 1η Φεβ έγινε μια αιφνίδια εισβολή του Κυρίου που μας κάλεσε να ΖΗΤΑΜΕ, να ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ και να ΚΡΟΥΟΥΜΕ με αφιέρωση καθημερινά για όλο τον μήνα, ώστε να μας ΑΝΟΙΧΤΕΙ.
Αυτά που γίνονται στον φυσικό χώρο είναι σημεία που υποδηλώνουν τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στη διάσταση του πνεύματος, και είναι μέσον που χρησιμοποιεί ο Κύριος για να επιφέρει τις αλλαγές που θέλει, πρώτα στην Εκκλησία Του, και μετά, στον κόσμο μέσα από την Εκκλησία.

Το 2021 είναι ένας προσδιορισμένος καιρός του Κυρίου για επίσκεψη στην χώρα μας, ένας «καιρός επισκοπής» όπως λέγεται στην Αγία Γραφή, και μιλήσαμε στο προφητικό μήνυμα στην αρχή του νέου Έτους.

Προφητικός λόγος για το Νέο Έτος 2021 Μέρος Α’

Ο Λόγος του Κυρίου για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2021 Μέρος Β’

Σε εκείνο το προφητικό μήνυμα είχα μιλήσει για καιρό επίσκεψης του Κυρίου μέσα στο 2021. Αυτό το θέμα ξαναβγαίνει δυνατά στο πνεύμα μου αυτές τις ημέρες, και νιώθω ότι πρέπει να διακηρύξω ότι είναι

ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Καιρός ουράνιας επίσκεψης στις Πράξεις κεφ. 2 όταν έπεσε το Άγιο Πνεύμα στους 120 μαθητές στο ανώγειο, και άλλαξε η ιστορία του κόσμου.

Καιρός ουράνιας επίσκεψης στις Πράξεις κεφ. 9 όταν ο Κύριος μίλησε στον Σαύλο στον δρόμο προς την Δαμασκό, και τον κάλεσε να γίνει δούλος του Θεού για να φέρει το Ευαγγέλιο στα έθνη.

Καιρός ουράνιας επίσκεψης στις Πράξεις κεφ. 10 όταν ένας άγγελος επισκέφτηκε τον Κορνήλιο, και ο Κύριος μίλησε στον Πέτρο.

Καιρός ουράνιας επίσκεψης στις Πράξεις κεφ. 13, όταν το Άγιο Πνεύμα μίλησε στους 5 πρεσβύτερους της εκκλησίας της Αντιόχειας και ζήτησε τον Παύλο και τον Βαρνάβα για ένα νέο έργο, που ο Θεός τους είχε καλέσει.

Σε καμία από αυτές τις ιστορικές στιγμές της ουράνιας παρέμβασης ο κόσμος δεν κατάλαβε ότι άλλαξε κάτι. Μόνον στα Ιεροσόλυμα έγινε λίγο μεγαλύτερος θόρυβος, αλλά σίγουρα στο κέντρο της εξουσίας στη Ρώμη, ήταν άλλη μια συνηθισμένη ημέρα όπως όλες.

Όταν έρχεται καιρός ουράνιας επίσκεψης μόνον όσοι είναι άγρυπνοι, σε πνευματική εγρήγορση, σε προσμονή με προσκαρτέρηση και σε ευθυγράμμιση με το Πνεύμα του Θεού, είναι σε θέση να διακρίνουν την ουράνια εισβολή στην γήινη διάσταση.

Έτσι έγινε με την Άννα την προφήτισσα, στο κατά Λουκά 2:36. Ήταν άλλη μια συνηθισμένη ημέρα στο ιερό στα Ιεροσόλυμα, όμως αυτή ήταν η μόνη που διέκρινε ότι εκείνο το μωρό που είχαν φέρει για να το παρουσιάσουν στον Κύριο δεν ήταν ένα συνηθισμένο μωρό, αλλά ο Μεσσίας για τον οποίο είχαν μιλήσει οι προφήτες, που γεννήθηκε για να σώσει το ανθρώπινο γένος από το κράτος του Σκότους και του Θανάτου.

Η επίσκεψη του Κυρίου γίνεται σταδιακά, με βήματα, όπως και η γέννηση του Ιησού, και η σταδιακή Του ανάπτυξη. Έτσι έγινε και με την διακονία του Παύλου μετά από την ουράνια επίσκεψη καθ’ οδόν προς την Δαμασκό. Ένα από αυτά τα βήματα της σταδιακής επίσκεψης του Κυρίου ήταν ο μήνας Φεβρουάριος. Ήταν καιρός για να σπρώξουμε στην προσευχή, ώστε να κατεβάσουμε από τον ουρανό τον απαραίτητο επαναπροσδιορισμό που ο Κύριος θέλει να φέρει στους δικούς Του ανθρώπους και διακονίες.

Αυτός ο επαναπροσδιορισμός είναι απαραίτητος ώστε να έλθουν οι αλλαγές στην Εκκλησία που θέλει ο Κύριος. Ποιος είναι ο στόχος και ο σκοπός αυτού του επαναπροσδιορισμού; Πιστεύω ότι είναι προετοιμασία:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ είναι
ο καιρός της Εκκλησίας για την εξάπλωση του Ευαγγελίου

Η Εκκλησία έτσι όπως την αφήσαμε πίσω μας πριν από ένα χρόνο όταν ξέσπασε η παγκόσμια πανδημία, δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί την επίσκεψη του Κυρίου και την έκχυση του Πνεύματος που έρχεται.

Καθώς τελειώνει ο Φεβρουάριος, έχω τη μαρτυρία στο πνεύμα μου ότι από Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 αρχίζει μια νέα ημέρα. Ο νέος μήνας θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας πνευματικής περιόδου που θα τολμούσα να την ονομάσω, η «Επόμενη Ημέρα».

Ήταν τον Μάρτιο 2020 που η εξάπλωση του κορονοϊού μετατράπηκε σε παγκόσμια πανδημία. Ήταν το Σάββατο 6 Μαρτίου που ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ διακήρυξε ότι πλέον αντιμετωπίζαμε μια παγκόσμια πανδημία. Όσοι θυμάστε, εκείνη την ημέρα είχα δώσει ένα μήνυμα πως το πρωί εκείνου του Σαββάτου ο Κύριος μου έδειξε σα να κατεβαίνει από τον ουρανό ένα πέπλο, σαν ύφασμα, που κάλυψε όλη τη Γη.

Το μήνυμα που είχα λάβει ήταν ότι ο Θεός θέτει τη γη σε υποχρεωτική σαββατική κατάπαυση μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος της κρίσης. Είχα εξηγήσει περισσότερα που δεν θα επαναλάβω, αλλά θα πω το εξής. Η μαρτυρία που έχω στο πνεύμα μου είναι ότι τώρα, ένα χρόνο αργότερα, ολοκληρώνεται η περίοδος της κρίσης, και εκείνο το πέπλο αποσύρεται.

Είναι λοιπόν τώρα η ώρα που ξημερώνει η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. Η διαφορά δεν θα φανεί από τη μια στιγμή στην άλλη στον κόσμο, αλλά σταδιακά θα φανεί στις ερχόμενες εβδομάδες ότι η μάχη ενάντια στον κορονοϊό έχει περάσει σε άλλη φάση, και είναι ο καιρός της σταδιακής αποκατάστασης.

Post a comment