No comments yet

Το Άγιο Όρος του Κυρίου στην συνάθροιση της Εκκλησίας

Το σημερινό μου πρωινό μήνυμα είναι συνέχεια του χθεσινού για τον Ψαλμό 24. Σύνδεσμος στο YouTube για να το δείτε: https://youtu.be/nt80UVJekMY

Όλα μου τα βινετο-μηνύματα είναι διαθέσιμα στο κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/c/GeorgeEMarkakis

Για τα σύντομα μηνύματα πηγαίνετε απευθείας στο Playlist: ΜΙΚΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Γιώργου Ε Μαρκάκη

Λίγα λόγια για το σημερινό μήνυμα:

Στις 12 Φεβ 2021, σε απάντηση στο μήνυμα της πρωινής μου αφιέρωσης για τον Ψαλμό 24, ο Michael Findlay, ένας φίλος από την Αγγλία που ζει σαν ιεραπόστολος και ηγείται μιας διακονίας στην Πορτογαλία, μου έγραψε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Κύριος μου μίλησε για την Πύλη της Συνάθροισης. Είπε «θέλω να φέρεις τους ανθρώπους προς την, και, διαμέσου της, Πύλης της Συνάθροισης μέσα από δοξολογία, και εγώ θα τους συναντήσω και συλλογικά (όλους μαζί) θα τους μεταφέρω ψηλά. Δεν θα είναι πλέον μόνον οι προφήτες μου που ανεβαίνουν στο όρος (του Κυρίου).»

Το μήνυμα του Michael ήταν μια επιβεβαίωση για μένα. Είμαστε καλεσμένοι να δημιουργήσουμε την πνευματική διάσταση στη συνάθροιση της Εκκλησίας, που η Γραφή ονομάζει «το άγιο βουνό του Κυρίου». Η αρχική πρόθεση και σκοπός του Θεού για την συνάθροιση του λαού Του είναι να γίνει ο τόπος της συνάντησης με τον Κύριο, όταν το «άγιο όρος» της Παρουσίας και της Αγιότητας Του μορφωθούν μέσα από την δοξολογία και λατρεία της συνάθροισης.

Ησαΐας 56:6 Και για τους γιους τού αλλογενή, που θα προστίθενταν στον Κύριο, για να δουλεύουν σ’ αυτόν, και να αγαπούν το όνομα του Κυρίου, για να είναι δούλοι του· όσοι τηρούν το σάββατο, ώστε να μη το βεβηλώσουν, και κρατούν τη διαθήκη μου· 7 θα φέρω κι αυτούς στο άγιο βουνό μου, και θα τους ευφράνω στον οίκο τής προσευχής μου· τα ολοκαυτώματά τους και οι θυσίες τους [θα είναι] δεκτές επάνω στο θυσιαστήριό μου· επειδή, ο οίκος μου θα ονομάζεται: Οίκος προσευχής για όλους τους λαούς.

Post a comment