No comments yet

Ρος Χασανά / Γιομ Τερουά – καλωσορίζουμε και ευλογούμε το νέο Εβραϊκό έτος 5784

Ρος Χασανά / Γιομ Τερουά – καλωσορίζουμε και ευλογούμε το νέο Εβραϊκό έτος 5784
Το Σάββατο 16, ξεκινώντας από το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, είναι/ήταν Γιομ Τερούα, η Ημέρα ή η Γιορτή των Τρομπετών, όταν το Ισραήλ γιορτάζει το Νέο Έτος σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο.

Αυτή τη στιγμή στεκόμαστε στην πόρτα της Πρωτοχρονιάς 5784. Τι λέει και τι κάνει ο Κύριος αυτή την ώρα;

Βρίσκομαι στο Κάντον του Οχάϊο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καλεσμένος να διακονήσω σε ένα 3ήμερο Συνέδριο με 6 συναθροίσεις αφιερωμένο σε αυτή τη σημαντική Εορτή του Κυρίου, ώστε να ακούσουμε τη Φωνή Του και να λάβουμε την εξ ύψους έκχυση του Λόγου Του και του οραματισμού που δίνει αυτή την ώρα για τη νέα χρονική περίοδο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Όσοι γνωρίζετε Αγγλικά μπορείτε να ακούσετε τις ηχογραφήσεις των μηνυμάτων μου, και της προφητικής ροής, από το 3ήμερο Συνέδριο, σε αυτό το Φάκελο του Google Drive.
https://drive.google.com/drive/folders/10SvwHft3uPI4nKPnw3QdJy5jrlVC8JwB?usp=drive_link

Ο αριθμός 4 που είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του νέου έτους 5784 είναι συμβολισμός για διάφορα πράγματα στην Αγία Γραφή καθώς και στη ζωή. Ωστόσο, αυτό στο οποίο ένιωσα ότι το Άγιο Πνεύμα στρέφει την προσοχή μου, σχετικά με αυτήν την ώρα, είναι στα ακόλουθα λόγια:

Αποκάλυψη 4:1 ΥΣΤΕΡΑ απ’ αυτά, είδα, και ξάφνου, μια ανοιγμένη θύρα στον ουρανό· και η πρώτη φωνή, την οποία άκουσα, σαν σάλπιγγα που μιλούσε μαζί μου, έλεγε: Ανέβα εδώ, και θα σου δείξω όσα πρέπει να γίνουν ύστερα απ’ αυτά. 2 Κι αμέσως ήρθα σε πνευματική [έκσταση], και να! ένας θρόνος βρισκόταν στον ουρανό, κι επάνω στον θρόνο ήταν [κάποιος] που καθόταν·

Ιωάννου 4:23 Όμως, έρχεται ώρα, και ήδη είναι, όταν οι αληθινοί προσκυνητές θα προσκυνήσουν τον Πατέρα με πνεύμα και με αλήθεια· επειδή, ο Πατέρας τέτοιου είδους ζητάει [να είναι] εκείνοι που τον προσκυνούν. 24 Ο Θεός [είναι] πνεύμα· και εκείνοι που τον προσκυνούν με πνεύμα και με αλήθεια πρέπει να [τον] προσκυνούν.

Ο Κύριος καλεί το λαό Του αυτή τη στιγμή να σταματήσουμε τις δραστηριότητές μας και να κάνουμε χρόνο μέσα στην πολυάσχολη ζωή μας, προκειμένου να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί Του και να ακούσουμε τη ζωντανή Φωνή Του.

Καθώς ο κόσμος γύρω μας σείεται, και θα συνεχίσει να σείεται και να κλονίζεται όλο και περισσότερο, είναι υψίστης σημασίας να αφιερώσουμε χρόνο για να Τον προσμένουμε και να Τον εκζητήσουμε, ώστε να γνωρίσουμε ότι Αυτός είναι ο Κύριος!

Ψαλμός 46:1 Στον αρχιμουσικό, για τους γιους τού Κορέ· τραγούδι σε Αλαμώθ. Ο ΘΕΟΣ [είναι] καταφυγή μας και δύναμη, βοήθεια ετοιμότατη μέσα στις θλίψεις. 2 Γι’ αυτό, δεν θα φοβηθούμε και αν η γη σαλευτεί, και τα βουνά μετατοπιστούν στο μέσον των θαλασσών· 3 [και αν] ηχούν [και] ταράζονται τα νερά τους· [και] τα βουνά σείονται εξαιτίας τής έπαρσής τους. (Διάψαλμα). 4 Ποταμός, [και] τα ρυάκια του θα ευφραίνουν την πόλη τού Θεού, τον άγιο τόπο των σκηνωμάτων τού Υψίστου. 5 Ο Θεός [είναι] στο μέσον της· δεν θα σαλευτεί· θα τη βοηθήσει ο Θεός από το χάραμα της αυγής. 6 Τα έθνη φρύαξαν· οι βασιλείες σαλεύτηκαν· έδωσε τη φωνή του· η γη διαλύθηκε. 7 Ο Κύριος των δυνάμεων είναι μαζί μας· προπύργιό μας [είναι] ο Θεός τού Ιακώβ. (Διάψαλμα). 8 Ελάτε, δέστε τα έργα τού Κυρίου, ποιες καταστροφές έκανε στη γη. 9 Καταπαύει τους πολέμους μέχρι τα πέρατα της γης· συντρίβει τόξο, και κατακόβει λόγχη· καίει άμαξες με φωτιά. 10 Ησυχάστε, και γνωρίστε ότι εγώ [είμαι] ο Θεός· θα υψωθώ ανάμεσα στα έθνη· θα υψωθώ στη γη. 11 Ο Κύριος των δυνάμεων [είναι] μαζί μας· προπύργιό μας [είναι] ο Θεός τού Ιακώβ. (Διάψαλμα).

Post a comment