No comments yet

ΚΑΛΕΣΜΑ για [συλλογική] ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ για το 2022

Όσοι αδελφοί εν Χριστώ με ακολουθείτε μέσω Facebook και YouTube, και (ενδιαφέρεστε για να) βάζετε σε εφαρμογή αυτά που κάνουμε σαν πνευματική οικογένεια, ίσως ενδιαφέρεστε και για αυτό το κάλεσμα αυτών των ημερών που απευθύνεται (πρώτα και κυρίως) προς τους μαθητές και φίλους της «Αποστολικής Διακονίας Σαλόμ»:

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για να ακούσουμε τη Φωνή του Κυρίου συλλογικά για το Νέο Έτος. Δηλαδή αυτό σημαίνει πρακτικά ότι επειδή δεν μπορούμε να βρεθούμε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, μπορούμε όμως να μοιραστούμε αυτά που λαμβάνουμε από τον Κύριο σε γραπτό κείμενο.

Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους λόγους που θα πάρουμε σαν Οικογένεια και Κοινότητα, για να καταλήξουμε σε ένα τελικό κείμενο που θα είναι η συλλογική κατανόηση μας του Λόγου του Κυρίου για το Νέο Έτος.

Ιδανικά θα θέλαμε να έχουμε όλα όσα θέλει να καταθέσει κάθε ένας/μια μέχρι την Παρασκευή 31/12, ώστε με την έναρξη του Νέου Έτους να μπορούμε να κοινοποιήσουμε αυτά που «ακούμε» (και «βλέπουμε») από τον Κύριο για τη νέα χρονική περίοδο που έρχεται.

Αυτό που ψάχνουμε είναι τη ζωντανή Φωνή του Κυρίου για να γνωρίζουμε ό,τι Αυτός θέλει να μας μιλήσει και να μας δείξει, για να μοιραστεί μαζί μας τη δική Του καρδιά και το δικό Του νου.

Ο στόχος και η πρόθεση μας ΔΕΝ είναι απλά “να γνωρίζουμε το μέλλον”, αλλά θέλουμε να γνωρίσουμε ΠΩΣ να μπούμε, ή πως να μείνουμε, σε ευθυγράμμιση με τον Κύριο. Αυτή η ευθυγράμμιση είναι απαραίτητη πρώτα για τις προσευχές μας ώστε να προσευχόμαστε για να γίνει το δικό Του (συγκεκριμένο) θέλημα. Οι οδηγίες του Κυρίου επίσης είναι σημαντικές για να ευθυγραμμίσουμε και τα έργα μας που μας καλεί να κάνουμε σε υπακοή για να γίνει το θέλημα Του.

Αυτό που θέλουμε καθώς εκζητούμε προφητική όραση για το νέο έτος, είναι να ξέρουμε πως να ασκήσουμε σωστά και στοχευμένα τα Ιερατικά μας καθήκοντα, κυρίως μέσα από προσευχή και διακηρύξεις του (ζωντανού) Λόγου του Κυρίου. Θέλουμε να διακηρύξουμε (δια της προσευχής) το (ζωντανό) Λόγο του Κυρίου καθώς εισερχόμαστε στη νέα χρονική περίοδο και ενόσω θα είμαστε στο πέρασμα της ουράνιας θύρας του χρόνου.

Αυτό που θέλουμε είναι να «γεννηθεί» το θέλημα του Κυρίου μέσα στο Νέο Έτος σύμφωνα με τις διακηρύξεις μας που θα έχουμε προσευχηθεί με την εξουσία του Κυρίου στη θύρα του χρόνου – διακηρύξεις που εκφράζουν την προφητική όραση που (θα) έχουμε λάβει από τον Κύριο.

Καθώς το νέο έτος 2022 πλησιάζει, τώρα είναι ο καιρός για να λάβουμε Στρατηγικές οδηγίες κατεύθυνσης πορείας που χρειαζόμαστε, ώστε να έλθουμε σε συμφωνία και ευθυγράμμιση με τον Κύριο και να συμμετέχουμε στο έργο που Αυτός θέλει να κάνει.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε σαν Στράτευμα που πολεμά από παράταξη μάχης, ώστε να νικήσουμε στις συγκρούσεις που Αυτός θα μας στείλει για να φανερωθεί περισσότερο από το δικό Του Φως.

Καθώς πλησιάζουμε στην αλλαγή του έτους, είναι ο καιρός που ο Κύριος μας καλεί να ακούσουμε τη Φωνή Του, καθώς Αυτός μας καλεί σε συσπείρωση για να λάβουμε στρατηγικές οδηγίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μας έχει μιλήσει για πρωτόγνωρα πράγματα που έρχονται στο μέλλον, που δεν έχουμε ξαναζήσει μέχρι τώρα.

Καθώς ο Κύριος πρόκειται να κινηθεί με νέους τρόπους, είναι επιτακτική η ανάγκη να γνωρίζουμε αυτά που θέλει να μας δείξει, για να μην μείνουμε κολλημένοι στην εμπειρία του χθες και τον παλαιό τρόπο σκέψης που μπορεί να γίνει μεγάλο εμπόδιο και να χτίσει οχυρά θρησκείας που αντιστέκονται στο νέο και πρωτοποριακό έργο που θέλει να κάνει ο Κύριος.

Ο στρατηγικός οραματισμός που δίνει ο Κύριος μας βοηθά να ξέρουμε πως να είμαστε διαρκώς πρωτοποριακοί, όχι όμως με βάση τις δικές μας ιδέες, αλλά με βάση τις οδηγίες του Κυρίου που είναι πάντοτε πρωτοπόρος και κάνει πάντοτε πρωτοπόρα πράγματα καθώς συνεχίζει να εξαπλώνει το Ευαγγέλιο της Βασιλείας του Θεού εδώ και 2,000 χρόνια.

Πρακτικά λοιπόν, παρακαλώ να μου δώσετε γραπτώς με λίγα λόγια αυτά που ακούτε, που βλέπετε, που νιώθετε στο πνεύμα, που σας δείχνει σε όνειρα ο Κύριος. Το κείμενο παρακαλώ να είναι γραμμένο στο κομπιούτερ (δηλαδή όχι σε χαρτί) ώστε να μπορώ εύκολα να το μεταφέρω σε ένα συνολικό κείμενο που θα φτιάξω.

Αυτό που θα ήθελα να κάνουμε είναι να συναντηθούμε την Παρασκευή 31 Δεκ το βράδυ στις 9μμ στο Κέντρο Σαλόμ Αθηνών, όπου θα ευχαριστήσουμε τον Κύριο για το έτος 2021, θα το αποχαιρετίσουμε με προσευχές για να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και όλα όσα δεν έχουν θέση στο μέλλον, και θα προσευχηθούμε για το νέο έτος. Στα πλαίσια της προσευχής για το νέο έτος θα διαβάσουμε τους προφητικούς λόγους και θα μιλήσουμε επάνω σε όλα αυτά που παίρνουμε από τον Κύριο.

Στη συνέχεια, το Σάββατο 1 Ιαν 2022 εγώ θα εργαστώ σε ένα κείμενο στο οποίο θα αποτυπώνεται ο Λόγος του Κυρίου για το νέο έτος όπως θα τον έχουμε λάβει συλλογικά.

Post a comment