No comments yet

Λόγος Κυρίου προς Εκκλησία Του από Γιώργο Ε Μαρκάκη

Την Τετάρτη βράδυ 29/9/2021 στο Κέντρο Σαλόμ ΑΘηνών, αφότου αφιερώσαμε τη βραδιά και τη συνάντηση μας, στη διάρκεια της λατρείας “άκουσα” στο πνεύμα μου αυτά τα λόγια τα οποία έγραψα. Στο τέλος τα διάβασα, και ηχογράφησα αυτό που διάβαζα. Το κείμενο ακολουθεί εδώ και είναι διαθέσιμο και σε pdf:
https://drive.google.com/file/d/1uHCE37Ym67sNWj1L9pwvf-OZchMOKvYO/view?usp=sharing

Ναι Εγώ Είμαι ο Πανίσχυρος Θεός του Ουρανού και της Γης, Ναι Εγώ Είμαι ο Κύριος της Ζωής και του Θανάτου. Εγώ Είμαι που έθεσα τα θεμέλια της Γης και Εγώ Είμαι που προσδιορίζω τους χρόνους και τους καιρούς, Εγώ χαράσσω τους δρόμους της Ζωής και διατάσσω τα όρια της Εξουσίας του Θανάτου.

Εγώ έχω προσδιορίσει τι είναι Άγιο και τι είναι Ακάθαρτο, και ποτέ δεν άλλαξα την Διαθήκη Μου που σας έκανα γνωστή μέσω του Αγίου Πνεύματος με τη συμμαρτυρία των Γραφών που παραλάβατε. Κι όμως τόσοι πολλοί που γευθήκατε τη Χάρη μου και απολαύσατε την Αγάπη μου ανταλλάξατε τη Διαθήκη μου με φτηνά υποκατάστατα της Παρουσίας Μου, εξ αιτίας του κόστους που έχει η Παρουσία Μου.

Έχει κόστος το να περιφρουρείς το Άγιο και να το διδάσκεις στους σύνδουλους σου που θέλουν να μάθουν τους δρόμους μου. Όμως αυτό το κόστος είναι ένα από τα μέτρα με τα οποία μετριέται ο αγιασμός, ο οποίος απαιτεί θυσία και υπακοή στις εντολές Μου – όχι σε εντολές και διατάγματα ανθρώπων που έχουν στόχο την εξάσκηση της θρησκείας όπως την καταλαβαίνει ο κάθε ένας με το δικό του νου, αλλά στις εντολές που παραδίδω δια του Πνεύματος Μου αποκλειστικά στον κάθε ένα δικό Μου δούλο, σύμφωνα με το δικό Μου καλό θέλημα και στόχο που θέλω να εκπληρώσω μέσα από τον κάθε δούλο μου στην κάθε χρονική στιγμή και περίοδο της ζωής του.

Το να μάθει κάποιος τους δρόμους του Πνεύματος Μου σημαίνει πρακτικά το να μάθει πως να πετά όπως ένας αετός, ενώ δεν έχει φτερά. Είναι όμως τα φτερά του Πνεύματος που σας ανεβάζουν στον 3ο Ουρανό εκεί που είναι η Παρουσία Μου, όταν κάποιος γνωρίζει πως να δημιουργεί την πνοή του ανέμου επάνω στην οποία μπορεί να απλώσει τις φτερούγες, μέχρις ότου η πνοή σας μεταφέρει στη δική Μου Παρουσία.

Όποιος έχει μάθει τους δρόμους του Πνεύματος Μου αναπαύεται από τα έργα του, επειδή έχει μάθει ότι ο αετός δεν χρειάζεται να εργάζεται με τις φτερούγες του για να ανέβει στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας, απλά έχει μάθει πως να ξαπλώνει αναπαυτικά επάνω στην πνοή του ανέμου, ώστε η πνοή να τον ανεβάσει. Αυτό είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους που νιώθουν την πίεση και την ανάγκη να κάνουν έργα και αυτούς που γνωρίζουν πως να Με περιμένουν να κινηθώ Εγώ με την κίνηση του δικού Μου Πνεύματος. Το μεγαλύτερο έργο που μπορείτε να μου προσφέρετε για να κινηθώ Εγώ σύμφωνα με το δικό Μου σχέδιο και στο δικό Μου χρόνο, είναι οι θυσίες των ιερέων που προσέρχονται ενώπιον Μου για να με υπηρετήσουν χωρίς δόλο και χωρίς προσδοκία κέρδους.

Είναι πολλοί αυτοί που εργάζονται για Εμένα που δεν Με έχουν γνωρίσει σαν τον Κύριο του Σαββάτου, των οποίων τα έργα και οι προσπάθειες έχουν προσμίξει την επιθυμία να με υπηρετήσουν με την δική τους επιθυμία για κέρδος και προβολή στα μάτια του κόσμου. Η επιτυχία του έργου τους είναι αυτό που φαίνεται με τα ανθρώπινα μάτια, ενώ ο καρπός του δικού Μου έργου δεν μετριέται με τρόπο που να φαίνεται στα μάτια των ανθρώπων.

Μόνον Εγώ γνωρίζω τον καρπό του έργου του καθ’ ενός, επειδή είναι το αποτέλεσμα της υπακοής στις δικές Μου εντολές. Με ποιο τρόπο να μετρήσεις με ανθρώπινα κριτήρια τον καρπό της θυσίας και της υπηρεσίας του ανθρώπου που με προσμένει και προσεύχεται με υπομονή και προσκαρτέρηση; Πως να μετρήσεις με ανθρώπινα κριτήρια τον καρπό της θυσίας της λατρείας που προσκαλεί την Παρουσία και δύναμη Μου στις ζωές άλλων ανθρώπων;

Γι’ αυτό μην κρίνετε όπως κρίνουν οι άνθρωποι, επειδή οι δικοί Μου δρόμοι είναι πολύ ανώτεροι από τους δικούς σας δρόμους, και το δικό Μου έργο γίνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο από τον τρόπο που εσείς το έχετε προσδιορίσει με βάση τα δικά σας ανθρώπινα κριτήρια που έχουν ανάγκη από αριθμούς και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τον δικό Μου δούλο που Με υπηρετεί σωστά θα τον ανταμείψω Εγώ με το δικό Μου μέτρο ευλογίας και τιμής.

Post a comment