No comments yet

Προφητικός λόγος για Ελλάδα από Μάϊκλ Φίντλεϊ 2 Δεκ 2020

Ακολουθεί απόδοση στα ελληνικά, με απαραίτητες επεξηγήσεις, του προφητικού λόγου που έδωσε ο Μάϊκλ Φίντλεϊ, Άγγλος ιεραπόστολος στο Λάγος της Πορτογαλίας. Πιστεύω ότι έχει την διακονία του Προφήτη, και ηγείται ενός ιεραποστολικού έργου εκεί, που συμπεριλαμβάνει εκκλησιαστικές συναθροίσεις.

Ο Μάϊκλ έγραψε αυτό τον προφητικό λόγο στο Φέϊσμπουκ κάτω από μια καταχώρηση που έκανα χθες που περιείχε φωτογραφία με την ώρα 11:11 στις 1 Δεκ. Έτσι εξηγούνται οι πέντε άσσοι στην αρχή του λόγου του.

11111 = 5 είναι ο αριθμός της Χάρης!

Ο Θεός σας μεταφέρει σε μια νέα κατανόηση των [κρυφών] διαστάσεων του Λόγου Του. Ναι, [μοιάζει σαν] μια νέα αρχή όπως την ημέρα που αναγεννηθήκατε.

Όλα θα είναι σαν ένα θαύμα όπως με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, που κοιτάζει μέσα από ένα μαγικό γυαλί. Ναι, λέει ότι ο Κύριος ελάτε μαζί μου να μπούμε μέσα βαθιά, όπως μέσα στα λαγούμια του κουνελιού, με αυτό τον τρόπο θα εμβαθύνουμε στον Λόγο μου παρέα.

Εκεί θα εξορύξουμε ψήγματα χρυσαφιού και πολύτιμους λίθους που δεν τους έχει δει μάτι ανθρώπου ποτέ πριν, που θα ανοίξουν τα μάτια της καρδιάς σας σε νέες αποκαλύψεις που δεν είχαν γίνει πρωτύτερα γνωστές.

Ναι, το 2021 θα είναι μια νέα αρχή για εσάς, θα ανοίξω πόρτες σε μεγαλύτερες αποκαλύψεις στη διάρκεια της νύχτας. Ναι, με όνειρα επάνω σε όνειρα, που το ένα θα συμπληρώνει το άλλο, για να αποκαλύψουν τα κρυφά μου σχέδια. [Ο συμβολισμός της νύχτας είναι αναφορά στην πνευματική διάσταση και ο συμβολισμός των ονείρων αφορά τις πνευματικές οράσεις].

Θα σας μεταφέρω στο δικό μου Στρατηγείο του Πολέμου, όπου θα ακούσετε και θα λάβετε οδηγίες για προσευχές που θα είναι όπως όταν ξεσπά πόλεμος με πυρηνικά όπλα. Ναι, (στρατηγικές) προσευχές που αλλάζουν την (πνευματική) ατμόσφαιρα. (Έτσι) θα προετοιμάσετε την Ελλάδα για μια έκχυση του Πνεύματός μου.

Αυτές οι προσευχές θα σπάσουν τα τείχη της νοοτροπίας τους [δηλ. του ελληνιστικού, ορθολογιστικού τρόπου σκέψης που θανατώνει την πίστη και την υπερφυσική ενέργεια του Θεού], ώστε έτσι να μπορέσω να ανοίξω τις καρδιές τους, για να μπορέσουν να δουν καθαρά, καθώς το Πνεύμα μου (θα) κινείται επάνω στο πρόσωπο της χώρας.

Ναι, θα υπάρξουν νέα επίκεντρα [πνευματικών σεισμών από τον Θεό, δηλαδή τόποι «επισκοπής»] για εσάς. Θα είναι κέντρα [τόποι προσευχής όπου αυτοί που προσεύχονται θα «μουλιάζουν» στα ζωντανά νερά του Πνεύματος] όπου θα κάνει φανερή την παρουσία του ο Λόγος και το Πνεύμα μου.

Χτυπήστε το έδαφος σαν προφητική πράξη, και όχι μόνο μία φορά [βλέπε υποσημείωση στο τέλος]. Χτυπήστε και χτυπήστε, ξανά και ξανά, επειδή κάθε χτύπημα θα θέτει και από ένα νέο θεμέλιο – ακόμη και ένα για το νησί της Κρήτης.

Ναι, υπάρχουν ακόμα γίγαντες εκεί από τους αρχαίους χρόνους, εκείνοι με τα έξι δάχτυλα είχαν την βάση τους εκεί [δηλαδή οι Φιλισταίοι γίγαντες όπως ο Γολιάθ, καθώς η καταγωγή των Φιλισταίων ήταν από την Κρήτη, σύμφωνα με την Αγία Γραφή και επίσης αρχαιολογικά ευρήματα].

Χτυπήστε και χτυπήστε ξανά και ξανά, κι Εγώ θα έρθω σαν μια αστραπή που φωτίζει ένα νέο μονοπάτι. Ετοιμαστείτε, ετοιμαστείτε, επειδή έρχονται πολλοί [δηλαδή στον Κύριο, δηλαδή στην Εκκλησία θα προστεθούν πολλές νέες ψυχές].

Ο Λόγος θα βγει, θα γίνει γνωστός στα έθνη. Ελλάδα, Ελλάδα, Ελλάδα, μια νέα αρχή.

Επεξηγηματική υποσημείωση: το «χτυπήστε το έδαφος» είναι προφητική έκφραση που σημαίνει «να προσεύχεστε με τέτοιο τρόπο ώστε οι υποχθόνιες δαιμονικές δυνάμεις να συντριφτούν» και είναι αναφορά στο βιβλικό περιστατικό που ακολουθεί. Η φράση «Ρίξε επάνω στη γη» στα Αγγλικά είναι «χτύπα τη γη», δηλ. με τα βέλη, δηλ. με προσευχές.

Β’ Βασιλέων 13:15 Και ο Ελισσαιέ είπε σ’ αυτόν: Πάρε ένα τόξο και βέλη. Και πήρε κοντά του ένα τόξο και βέλη. 16 Και είπε στον βασιλιά τού Ισραήλ: Βάλε το χέρι σου επάνω στο τόξο. Και έβαλε το χέρι του· και ο Ελισσαιέ έβαλε τα χέρια του επάνω στα χέρια τού βασιλιά.

17 Και είπε: Άνοιξε το παράθυρο προς ανατολάς. Και το άνοιξε. Και ο Ελισσαιέ είπε: Τόξευσε. Κι εκείνος τόξευσε. Και είπε: Το βέλος τής σωτηρίας τού Κυρίου, και το βέλος τής σωτηρίας από τους Συρίους! Και θα πατάξεις τους Συρίους στην Αφέκ, μέχρις ότου τους συντελέσεις.

18 Και είπε: Πάρε βέλη. Και πήρε. Και είπε στον βασιλιά τού Ισραήλ: Ρίξε επάνω στη γη. Και έρριξε τρεις φορές, και σταμάτησε. 19 Και ο άνθρωπος του Θεού οργίστηκε γι’ αυτόν, και είπε: Έπρεπε να ρίξεις πέντε ή έξι φορές· τότε θα χτυπούσες τους Συρίους μέχρις ότου τους συντελέσεις· τώρα, όμως, θα πατάξεις τους Συρίους μόνον τρεις φορές.

Post a comment